Możliwość korzystania przez Ciebie z tej funkcji została tymczasowo zablokowana.

Anti-imbatranire pca

Îmbătrânirea pielii este asociată cu o scădere a producției de acid hialuronic.

mască anti-îmbătrânire șic în loc de botox

Lipsa acidului hialuronic duce la deshidratarea și slăbirea structurii țesutului, factori responsabili de formarea ridurilor și de lăsarea pielii. Colagen hidrolizat Colagenul este una dintre principalele componente ale țesutului conjunctiv.

La nivel cutanat, contribuie la menținerea fermității, tonusului și turgescenței pielii, minimizând prezența ridurilor. Sinteza colagenului scade odată cu vârsta, în timp ce degradarea sa crește și, odată cu ea, asprimea pielii, care devine mai puțin compactă și mai subțire.

soluție anti-îmbătrânire de către asociații dermatologie

Colagenul hidrolizat este redus la particule mici și, prin urmare, ajută pielea să combată această degradare. Restructurează, redensifică și recompune pielea, combătând pierderea tonusului și prevenind apariția ridurilor.

masti facute in casa pentru riduri

SK-Influx® Un activ compus dintr-un amestec de ceramide, fitosfingosine anti-imbatranire pca și acizi grași, care imită structura barierei lipidice a stratului cornos pentru a o reface, acționând ca un lipici anti-imbatranire pca piele, stimulând sinteza de noi ceramide și reducând pierderea de apă. Extract de rodie Are efecte antioxidante care contracarează formarea radicalilor liberi, anti-imbatranire pca împotriva efectelor luminii solare, a poluării și a stresului asupra pielii.

(U1530) Avaliação do efeito anti-inflamatório e neuroprotetor do peptídeo Occidentalina-1...

Acțiunea sa anti-îmbătrânire dă un nou tonus feței și previne formarea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire. Ideal în combinație cu: Serul antiîmbătrânire.

Fişă produs Sodium PCA - descriere, recomandări Sodium PCA este un activ cosmetic apreciat pentru efectul hidratant și umectant forte, este emolient și higroscopic, având capacitatea de a atrage umiditatea din aer. Este inclus în numeroase preparate destinate îngrijirii părului deoarece reduce electricitatea statică. Este considerată una dintre cele mai eficiente substanțe de legare a apei, apreciată în aplicații de îngrijire și igienă facială, corporală și anti-imbatranire pca. Pielea conține în mod natural sodium PCA, care este o componentă importantă a matricei intracelulare, însă pe măsură ce îmbătrânim nivelul acestuia scade treptat. Sodium PCA este un derivat vegetal folosit în numeroase produse cosmetice destinate îngrijirii pielii sau părului, cum ar fi: creme, loțiuni, șampoane, balsamuri, spray-uri de păr, condiționatoare, anti-imbatranire pca, și este considerat ca fiind un agent de hidratare mai puternic decât glicerina, sorbitolul, propanediolul sau glicolii.